VERKOOPSTYLING – ZAKELIJK

Verkoopstyling (ook wel Vastgoedstyling genoemd) is het verkoop klaar maken van woningen zodat de woning aantrekkelijker wordt voor een groot publiek. Dit heeft als doel een snellere verkoop tegen een hogere prijs.

De concurrentie op de woningmarkt is groot. De toegevoegde waarde bij het inschakelen van een vastgoed- of verkoopstylist voor u als makelaar is een uitbreiding van het pakket diensten dat u aanbiedt waardoor u zich gaat onderscheiden van uw concurrenten. U laat ook als makelaar zien dat u ondernemend bent in het zoeken naar zich onderscheidende diensten.

Het is bewezen dat verkoopstyling loont! De woning kan tegen een hogere prijs in de verkoop gezet worden waardoor er een grotere kans is op een hogere verkoopprijs en tot een hoger rendement leidt bij het verkopen van de woning. De keuze voor een verkoopstyliste is altijd goedkoper dan een eventuele prijsverlaging.

BY BONE is een verlengstuk van uw dienstverlening en neemt u werk uit handen!

Dit betreft zowel de (verkoop) styling als een professionele fotoreportage, maar ook de Finishing Touch voor een bezichtiging of Open Huis. Ook kan BY BONE als gastvrouw worden ingezet tijdens de bezichtigingen.

Indien de woning vraagt om meerwerk, zoals vloerbedekking of schilderwerk, kan BY BONE ook een passende offerte aanbieden bij een gerenommeerd bedrijf. Doordat BY BONE met een aantal partijen samenwerkt, bouwt zij een netwerk waarmee zij u op vele gebieden van dienst kan zijn.

Tevens verzorgt BY BONE desgewenst het inmeten volgens NEN 2580 Meetinstructies en plattegronden in 2D en 3D!

Ik maak graag kennis met u in een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken.