VERKOOPSTYLING – PARTICULIER

Verkoopstyling (ook wel Vastgoedstyling genoemd) is het verkoop klaar maken van woningen zodat de woning aantrekkelijker wordt voor een groot publiek. Dit heeft als doel een snellere verkoop tegen een hogere prijs.

Mensen willen kunnen visualiseren hoe zij de woning zelf willen en kunnen bewonen. Dit wordt bereikt door het creëren van rust, licht en ruimte, het depersonaliseren en neutraliseren van de ruimtes en het weer aanbrengen van de juiste sfeer door middel van de juiste accessoires.

Uw woning komt hierdoor optimaal tot zijn recht. Indien aanwezig, wordt de restyling uitgevoerd met uw eigen meubels en accessoires.

BY BONE is gespecialiseerd in (re) styling en zorgt er voor dat uw woning optimaal in beeld wordt gebracht door de focus te leggen op de positieve aspecten van uw woning. Uw woning zal er uit springen!

Na een vrijblijvend intake gesprek krijgt u advies op maat voor een eventuele restyling van uw woning. Tijdens dat eerste gesprek ga ik samen met u bekijken op welke manier uw woning gemaakt kan worden voor potentiële kopers. Er worden afspraken gemaakt over welke taken u zelf uit kunt voeren (denk aan opruimen, schoonmaken en eventueel schilderen) en wat BY BONE voor u gaat doen. Indien u akkoord gaat met de offerte, wordt er een datum gepland waarop ik uw woning ga stylen. De styling zal ongeveer een halve dag in beslag nemen.

Indien de woning vraagt om meerwerk, zoals vloerbedekking of schilderwerk, kan BY BONE ook een passende offerte aanbieden bij een gerenommeerd bedrijf. Doordat BY BONE met een aantal partijen samenwerkt, bouwt zij een netwerk op waarmee zij u op vele gebieden van dienst kan zijn.

NIEUW: de BY BONE-check! Indien u graag zelf uw huis verkoopklaar wilt maken, komt BY BONE graag bij u langs om de plus- en minpunten van uw woning in kaart te brengen. 

Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.