MEUBELVERHUUR

Een ruimte oogt ruimer wanneer het ingericht is.

Door het inrichten van leegstaande panden, bestaande bouw en nieuwbouw, zoals modelwoningen, kan de potentiële koper zich een beter beeld vormen van de ruimte en de mogelijkheden. Tevens kunnen positieve aspecten belicht worden en vallen eventuele minpunten minder op.

Voor u als makelaar, projectontwikkelaar of woningcorporatie is een woning die ingericht en gestyled is beter en sneller te verkopen en sluit beter aan bij de juiste doelgroep.

BY BONE voorziet de leegstaande woning van een complete inrichting!

Na een eerste kennismaking krijgt u zo nodig tips over wat er eventueel nog aan de woning zou kunnen worden veranderd, denk aan bijvoorbeeld het schilderen van een wand. Vervolgens wordt een afspraak gemaakt om tot inrichting over te gaan. Alle kamers in de woning worden voorzien van meubels, gordijnen, verlichting, accessoires zoals vazen, schilderijen en kussens. Kortom alles wat nodig is voor de juiste sfeer. Zowel het plaatsen als het ophalen en de gehele inrichting, is in de prijs inbegrepen. De prijs is per maand en dient vooraf te worden voldaan.

Indien de woning vraagt om meerwerk, zoals vloerbedekking of schilderwerk, kan BY BONE ook een passende offerte aanbieden bij een gerenommeerd bedrijf. Doordat BY BONE met veel partijen samenwerkt, heeft zij een groot netwerk waarmee wij u op vele gebieden van dienst kunnen zijn.

Ik maak graag kennis met u in een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken.